Pangasius v těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,38 g |
Tuky | 10,56 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 118,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2015 11:41
já osobně ještě z bílků ušlehám sníh, vypadá to moc pěkně a i to chutná
31. 7. 2013 14:04
Ahoj také jsem zkoušela recept mně osobně nechutnal, ale ostatní si ho chválili. Takže
20. 8. 2012 15:14
jana: jsem ráda, že chutnalo Tobě i ostatním. Děkuju za vyzkoušení
20. 8. 2012 15:06
výborný,děkuji za skvělou ňamku
8. 7. 2012 12:10
Dnes jsem to udělal k obědu a moc nám to chutnalo. Akorát možná to chtělo menší kousky a hubenější. Příště to bude ještě lepší :)
Díky za recept
Díky za recept
4. 9. 2011 15:23
bylo to výborný
26. 5. 2011 18:44
Nikč : děkuju, má radost, že chutnalo
26. 5. 2011 17:33
mňam bolo to neskutočné !!! použila som nealkoholické pivo .. a aj tak to bolo super!!! chválim
24. 12. 2010 14:53
tak a mám teď recept otevřený, letos místo kapra bude tohle, už jsem jednou měla podobný recept - bez toho piva - a moc to bylo dobré, s pivem to bude takové křehčí. už se těším.
10. 10. 2010 14:08
Rebeko, Lenko, moc děkuju za vyzkoušení a za krásné fotky, mám radost, že chutnalo
10. 10. 2010 14:03
Vypadá to super
10. 10. 2010 13:57
musím říci..úžasná záležitostchválili jak manžel,který si tento recept prosadil(já chtěla původně dělat "po mlynářsku),tak můj otecneměla jsem pangase,ale nilského okouna a do těstíčka jsem přidala špetku kurkumy a medvědí česnek tento recept mohu jen doporučiturčitě se k němu vrátímpřidávám bodík a pár fotek(s dovolením)
13. 9. 2010 19:13
Dnes jsem dělala k obědu a jako doooost mňamózní i manža si pochrochtával
22. 2. 2010 20:19
Luci - díky, mám radost
22. 2. 2010 20:13
Maris dnes jsem podle tebe vařila a pangásek všem moc chutnal, i Janča si rybu pochvalovala.Těstíčko bylo krásně nadýchané.Děkuji za recept a posílám bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 33 minutami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 6 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 16 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 17 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 18 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 18 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Tématické fráze: pangasius ryba foto ryba v testicku pangasius recepty pangasius filety - recepty pangacius recepty těstíčko na ryby pangasius recept recepty pangasius pangacius v těstíčku panganius pangacius pangacius recept recepty ryby pangasius testicko na rybu pangas recepty ryby v těstíčku panganius recepty pangasius-recepty pangasius ryba v těstíčku recept
Suroviny: pangasius, sůl, pepř, limetka, mouka hladká, pivo světlé, prášek do pečiva, vejce, bylinky, koření, olej
Pangasius v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5z
35 názorů