Podzimní polévka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
Tuky | 7,09 g |
Vláknina | 11,71 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Můžeme podávat s čerstvým celozrnným pečivem jako hlavní chod nebo bez pečiva jako večeři pro zahřátí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2013 18:00
Je dobrým zvykem psát suroviny v pořadí, jak jdou do kotle...
Recept je psán NA JEDNU PORCI, já to vidím tak na dvě a podle množství vína skoro na čtyři...
Česnek vařený vcelku se (stejně jako cibule) neloupá...
A že vaří některou zeleninu už s masem? No třeba už nemá žuby, že
A maso? Libové? Dal bych obvyklé "maso na polífffku"
8. 11. 2013 16:33
8. 11. 2013 13:34
8. 11. 2013 13:19
8. 11. 2013 11:43
8. 11. 2013 11:37
8. 11. 2013 11:22
8. 11. 2013 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
5 druhů podzimních pomazánek: Je libo z červené řepy, dýňovou nebo křenovou?
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: podzimní polévky podzimní polevka dobré podzimní polévky polevka podzimni podzimní plévka podzimní polévky recepty polevka na rychlo podzimní polévky na zahřátí podzimní polévka recept dobrá podzimní polevka tipy na podzimní polévky polévky podzimní podzimnu polévka podzimní mrkvovo-cockova pdzimni polévky recepty podzimni polévky recepty na podzimni polévky podzimni polevka na zahrati podzimní polevka zeleninová rajska masové kuličky podzimni suroviny recepty
Suroviny: maso hovězí, mrkev, brokolice, celer, pastiňák, květák, česnek, protlak rajčatový, víno červené, olej, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř bílý, bazalka čerstvá, majoránka, koření polévkové
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
8 názorů