Kančí na červeném víně s mrkví
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 631 kJ / 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,56 g |
Tuky | 9,14 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 30,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovou kaší, knedlíkem, nebo třeba jen pečivem-jak kdo rád :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2020 14:40
Vynikající recept. Podlévala jsem jen vínem, neměl by ho kdo dopít . Masox v žádném případě, byl by to úplně hřích. Šťáva je skvělá a dost hustá. Moc chválím
16. 11. 2018 19:09
Jednoduché a zajímavé, zrovna tohle jsem hledala Díky
21. 1. 2014 15:26
Dana61: díky, doplněn
21. 1. 2014 13:27
tohle papání musí být úžasné ale ten česnek prostě musím vynechat Nikolko, doplň si prosím česnek do surovin.
19. 1. 2014 17:16
Hezká,chutná mňamkaa šťáva také vypadá moc dobře
19. 1. 2014 14:04
Moc díky všem
19. 1. 2014 13:01
Velmi pěkné Niky
19. 1. 2014 11:41
Vypadá to moc hezky a určitě bude chutnat!
19. 1. 2014 10:49
Pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 45 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: kanec na mrkvi kančí na víně recept kanci hrbet na vine vepřové dušené na červeném víně s mrkví kančí maso dušené s mrkví kančí maso v mrkvi kanec na červeném na víně kančí kýta na červeném víně kančí maso na víně kanec na cervenem vine kančí na víně kančí maso na víně s mrkví kančí guláš s mrkví kančí maso s mrkví kančí na víně česnek kanci kolinko kančí kýta recepty veprove na vine a mrkve kančí hřbet na červeném víně guláš víno mrkev
Suroviny: maso kančí, mrkev, špek, cibule, víno červené, vývar, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, máslo, česnek
Kančí na červeném víně s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OkkB
9 názorů