Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,17 g |
Tuky | 54,79 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: František Moravčinský, Ona Dnes- čtenářské recepty.. upraveno.
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za vynikající oběd. byla to má "zvěřinová" premiéra a kupodivu zdařilá :-)
P.S. připravovala jsem v pomalém hrnci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2012 20:32
24. 4. 2012 10:37
22. 4. 2012 18:38
22. 4. 2012 13:07
22. 4. 2012 12:31
Krása
21. 4. 2012 22:38
21. 4. 2012 22:27
21. 4. 2012 22:24
21. 4. 2012 22:20
21. 4. 2012 22:15
21. 4. 2012 22:14
21. 4. 2012 19:48
21. 4. 2012 19:39
21. 4. 2012 19:21
21. 4. 2012 17:54
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 23 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 44 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 56 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 59 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Další recepty
Tématické fráze: divocak na cervenem vine kanci medailonky na vine kanci kyta na vine kančí kotleta na víně kanec na víně recept kančí kýta na víně kančí plec na víně kanci guláš na červeném vine recepty kančí kýta na víně kanec na cervenem vine kančí guláš na víně kanec na jablkách divočák na brusinkách divočák na jablkách kančí kýta s jablky kančí s rýží guláš z divočáka na červeném víně jablka na víně maso na jablkách kanči kančí recepty
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
28 názorů