Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 16 660 kJ / 3 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,83 g |
Tuky | 299,44 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,04 g |
Sacharidy | 79,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 19:02
30. 8. 2022 12:36
23. 1. 2014 13:08
22. 1. 2014 19:14
22. 1. 2014 18:56
22. 1. 2014 18:29
22. 1. 2014 15:27
22. 1. 2014 12:58
Už druhým rokem se rozhoupávám na pomaláč
22. 1. 2014 11:15
22. 1. 2014 11:05
21. 1. 2014 20:51
21. 1. 2014 20:43
21. 1. 2014 20:20
21. 1. 2014 20:15
21. 1. 2014 20:03
oběd, zbylo, tak jsem maso nechala ještě ponořené ve šťávě a dneska to bylo fakt luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 14 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 16 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 4 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 4 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 4 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 4 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 6 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: karamelizovaná mrkev hovězí krk v pomalém hrnci jak připravit hovězí krk hovězí krk recept hovězí krk hovězí krk recepty hovězi krk na mrkvi priprava hoveziho krku recepty z hoveziho krku hovězí s mrkví hovězí krk pomalý hrnec karemelizovaná mrkev hovězí krk cena mrkev karamelizovaná šalotka cena za 1kg hovězí plátky v pomalém hrnci hovězí recepty hovězí maso s mrkví hovězí krk v v pomalém hrnci hovězí krk na mrkvi recepty
Suroviny: krk hovězí, slanina uzená, olej, cukr, mrkev, celer, cibule šalotka, hořčice dijonská, protlak rajčatový, koření na svíčkovou, voda, sůl, pepř
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev74
19 názorů