Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová ředkvičková polévka

Jedním z prvních druhů jarní zeleniny jsou ředkvičky. Díky své chuti se hodí pro přípravu dobré polévky. Krémová polévka provoněná bylinkami, zjemněná smetanou a sýrem, může posloužit například jako lehká večeře.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

21. 2. 2014 21:13

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičková polévka kremova ředkvičkova polevka kedlubnovo ředkvičkova polevka ředkvičková krémová polévka redkvickova polevka recept ředkvičková polévka s bramborem kedlubnovo ředkvičkový krém polevka s redkvickami ředkvičková polévka krémová řekvičkova polévka s bramborem zelná polévka s ředkvičkami ředkvičková polévka bez smetany

Suroviny: máslo, ředkvičky, cibule, sýr tavený, smetana, brambory, sůl, pepř mletý, bylinky, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Krémová ředkvičková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oKz3

Naposledy jste si prohlédli