Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,88 g |
Tuky | 162,03 g |
Vláknina | 51,92 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Slyšela jsem nedávno v radiu na F1 radu našich babiček. Když se nám zdá cibulka na guláš již pěkně hnědá, na 10 minut hořák vypneme. ( Cibulka prý ještě pomalu dojde a pěkně zhnědne). Po této době opět zapneme a pokračujeme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2020 17:58
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
26. 7. 2020 13:06
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
26. 7. 2020 12:02
26. 7. 2020 10:06
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
9. 12. 2016 07:15
9. 12. 2016 01:15
8. 12. 2016 18:39
8. 12. 2016 18:29
8. 12. 2016 18:14
8. 12. 2016 18:14
8. 12. 2016 17:58
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka Vyzkouším!
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel Na použité množství cibule bych to ještě zastříkl octem
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK ale "zatáhnuté (nakostkované) maso je kuchařské ptydepe
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
8. 12. 2016 17:50
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
27. 4. 2014 14:52
27. 4. 2014 12:29
26. 4. 2014 18:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 10 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 15 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 23 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 1 hodinou
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 2 hodinami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 3 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 4 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 5 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 6 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Samosběr třešní 2024: Velký přehled sadů po celé republice. Kilo je k mání už za 15 Kč, ale na některých místech je třešní málo
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš z krku guláš z hovězího krku hovezi krk gulas hovezí guláš recept hovězí krk recepty hovězí guláš hovězí gulas na pivu hovězí krk recept hovězí krk recepty guláš hovězí krk na guláš hovezi gulas na pive hovězí krk hovezi krk na pive guláš s hovězího krku gulaš z krku recept na hovězí guláš hovězí guláš recepty hovezi gulaš s krku gulase z hoveziho krku recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny: krk hovězí, cibule, olej, pivo světlé, majoránka, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, chléb
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
19 názorů