Kadlíkovy kysané houby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 691 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,98 g |
Tuky | 2,17 g |
Vláknina | 64,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2016 21:33
Kadlik: Ochutnam je.A když tak udělám znovu... Ochutnávali jsme než jsme je dali do sklenic a byli výborné Mám je teprv čtvrtý den,necham je ještě do osmého.Já myslela jestli nemají být třeba v lednici ale čtu že na lince.A po osmi dnech do sklepa a dát i víčko plechové?Jinak jsem vyzkoušela i pečené houby a výborné.
21. 8. 2016 21:12
Martina : Těžká rada... Jak - špatně voní::: Moje voněly jak kombinace kysaného zelí s vůní hub. Ještě mám dvě sklínky od loňska, kdy jsem dělal do sklenic i kysané zelí. Nebude dlouho trvat, a dojde na ně. Ale specifikace- divně voní - to opravdu není nic, čeho se chytit. Asi ochutnat - s citem, a pokud nemá výsledný produkt chuť kysaného produktu s vůní hub, toto poslat k nejbližší čističce odpadních vod...
21. 8. 2016 20:47
Mám problém...nějak divně voní.Spiš trochu nevoní.Udělala jsem něco špatně????Nebo je to normální??Co s tím prosím o pomocděkuji
26. 10. 2014 14:56
právě jsme k obědu otevřeli sklenici, kterou jsme naložili podle vás a je to naprosto dokonalá a úžasná lahůdka. Nakládáme ihned další a to rovnou 3 litrovou, jelikož jsme dnes přinesli vrchovatý koš zdravých čerstvých hřibů, podborováků, klouzků a křemenáčů. Lidi zřejmě už do lesa nechodí, protože to bylo nasbíráno během hodiny a nikde ani živáčka. Českolipsko.
24. 10. 2014 13:23
Krásnej úlovek a krásnej výsledek :)
23. 10. 2014 10:16
15. 10. 2014 14:03
Tom Beyk: Tome, přesně,jak píšeš, ryzce peprné,a hlavně prý to mléko.Já to mám od rodilého Rusa,ale u nich to prý rostlo na metráky a pro houby si tam chodili i v zimě,pod sníh,jinak si prý sebrali jenom kolik zrovna potřebovali
15. 10. 2014 11:35
Četla jsem v jedné knížce o těch ryzcích, těm peprným bych tedy nevěřila, ale praví ryzci nebo hřibovité mě lákají k vyzkoušení
15. 10. 2014 08:57
...tento rcp neznám ale v kuchařce mám nakládání do soudku na zelí, kde se přidává mimo soli, cukr a zalévá se to kysaným mlékem (bez cibule). V Rusku takto nakládají i Ryzce peprné (ty velké bílé trychtýře) a prý je to vynikající, palčivost zmizí. Každopádně máš medajli za odvahu a bod. Musím zkusit.
15. 10. 2014 08:48
...dal bych ti medajli za odvahu ale při tom doneseném množství bych to asi taky zkusil. Tenhle rcp neznám, mám v kuchařce rcp na kvašení v soudku na zelí, kde se přidává mimo soli, cukr a kysané mléko (cibule ne). Zatím soudek nemám(chystám se koupit) ale nevím jestli najdu odvahu. Tady se používají "méně hodnotné houby např. holubinky...", také jsem četl, že v Rusku takto nakládají Ryzce peprné, prý to je vynikající - palčivost zmizí. Každopádně máš bod a při nejbližší příležitosti realizuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 18 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 20 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 8 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 8 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 8 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 8 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 10 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kysane houby kvasene houby houby v rusku kvašené houby recept mléčné kvašení hub recept na nakládání hub naložené ryzce jak se nakladaji houby ryzec peprný naložený recept kvašené houby ryzce s kysaným kadlíkovy recepty houba na kysane mleko kvašené houby recepty nakládání hub mléčné kvašení hub recept kysané ryzce nakladame houby ryzec peprný nakládání kadlíkovy-kysané kvašený ryzec peprny
Suroviny: houby, cibule, sůl, kmín celý, pepř, chilli
Kadlíkovy kysané houby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4DNV
10 názorů