Chodské koláče od Titinky
Suroviny
Porce: 16ks/4koláče
Nutriční hodnoty
Energie | 17 600 kJ / 4 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,79 g |
Tuky | 238,33 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 417,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept opraven, moc děkuji za připomínku. Titinka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2016 13:55
A ani špetku soli?
21. 11. 2014 08:43
Titinka147: Takže strouhá nebo rozpouští?
19. 11. 2014 10:24
Recept již opraven moc děkuji za upozornění, to je tak, když člověk dělá 1000 věcí najednou
19. 11. 2014 06:26
A proč zase ten pokrmový tuk? Vždyť ten je na smažení, nikoliv na přímou spotřebu. Sice se z něj dělá těsto na pivní štrůdl, a to je skvělé, ale do koláčů patří spíše máslo, ne?
A když už, tak by mělo být napsáno, jestli se třeba do těsta strouhá nebo rozpouští, nebo že se těsto nenechává před zdobením kynout. Tuku je na 500 g mouky sice dost, ale do svatebních koláčků se takovéhle množství dává.
A když už, tak by mělo být napsáno, jestli se třeba do těsta strouhá nebo rozpouští, nebo že se těsto nenechává před zdobením kynout. Tuku je na 500 g mouky sice dost, ale do svatebních koláčků se takovéhle množství dává.
19. 11. 2014 00:31
1/2 kg hladké mouky
125g másla
250g ztuženého pokr.tuku 100%
Opravdu do kynutého těsta na 500g mouky přijde 375g tuku?
125g másla
250g ztuženého pokr.tuku 100%
Opravdu do kynutého těsta na 500g mouky přijde 375g tuku?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 9 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 9 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 9 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 9 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 11 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: chodský koláč na plech chodske koláče chodské koláče zdobení chodská kuchařka kynuty chodsky koláč svatební kolac na plech chodské svatební kolače recept na chodské kynuté koláče chodské koláče na plech zdobení chodských koláčů chodské koláče videorecept chodsky kynuty kolac chodský koláč kynutý koláč chodský chodský koláč recept zdobení chodských koláčů chodské koláče recept svatební chodské koláče chodský svatební koláč peceni a zdobeni chodskych koláčů
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, kvásek, mléko, cukr, kvasnice, tvaroh, mák, povidla švestková, mandle, rozinky, žloutek, mléko, rum, máslo
Chodské koláče od Titinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6r6
5 názorů