Pařížský šlehačkový zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,42 g |
Tuky | 247,93 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 641,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2009 10:14
magdalenka...moja mamka je byvala profesionalna cukrarka a ked chcem aby som to mala nakrajane *normalne*, tak dojdem vzdy s celym plechom ku nej...neuveris...ma skoro 75 rokov a ruky sa jej trasu ako...ani nechci vediet ako...ale ako to dokaze ona nakrajat!...ja ked vidim tu na tej parizskej slahacke este aj bublinky tak mi je do placu...ja by som to mala pozatahavone raz tam, raz tam a tie ostre hrany...ach jo
31. 3. 2009 10:02
....vypadá úžasně nakrájený a mně ještě fascinuje ten absolutně krásný rovný povrch...jak na to?...mně vždycky, ale opravdu ať se snažím sebevíc, zůstávají stopy po noži, kterým krém uhlazuji...je nějaký fígl?...
31. 3. 2009 10:02
A k receptu - na 1 šľahačku dávam 100 g kvalitnej čokolády na varenie. V tomto prípade 3 šľahačky a 300 g čokolády. A niekedy do cesta dám za hrsť mletých lieskovcov.
31. 3. 2009 09:59
Vybušná,
zrejme si moja sestra (teda skoro). Roky rokúce pečiem relatívne dobre. Pokazím efekt krájaním, pretože výsledkom bývajú rôzne tvary a to sa aj snažím...Potom si radšej zavolám na pomoc bystré technické oko, ktoré sa zadíva, rozráta si to, naznačí čiary a úhľadne krája. A výchovne krúti hlavou.
zrejme si moja sestra (teda skoro). Roky rokúce pečiem relatívne dobre. Pokazím efekt krájaním, pretože výsledkom bývajú rôzne tvary a to sa aj snažím...Potom si radšej zavolám na pomoc bystré technické oko, ktoré sa zadíva, rozráta si to, naznačí čiary a úhľadne krája. A výchovne krúti hlavou.
31. 3. 2009 09:47
mirca75 roky rokuce krajam horucim nozom...v pohary mam vzdy dva a po kazdom reze ich obmienam...a stale tvrdim...takto nadherne by som zakusok nenakrajala
31. 3. 2009 09:40
TiktakTahle Paříž vypadá moc pěkně a hned bych si dala kousek k dopolednímu čajíku Dávám boďku
Výbušnátyhle krémové dorty se poměrně dobře krájí ostrým nožem namočeným v horké vodě.Krém se u toho nože rozpustí a projede jak změklým máslemAlespoň takhle to dělám já a funguje to
Výbušnátyhle krémové dorty se poměrně dobře krájí ostrým nožem namočeným v horké vodě.Krém se u toho nože rozpustí a projede jak změklým máslemAlespoň takhle to dělám já a funguje to
31. 3. 2009 09:20
mne sa nikdy nidky nikdy nepodari takto nadherne nakrajat zakusok
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak pěstovat pastiňák? Podobně jako další kořenovou zeleninu, jen pozor na alergické reakce
Další recepty
Tématické fráze: pařížský zákusek šľahačkový koláč parížsky krém parížský koláč koláč s parížskym krémom pařížsky moučník šľahačkový krém zákusok slahackove rezy pařížské zákusky dobrejedlo přížský dort parizsky zákusky pařížskej dort přížský krém recept pařížský zákusek zákusek paříž recept paříž zákusek čokoládový parížsky krém zákusek paříž
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, šlehačka, čokoláda hořká, džem rybízová, kakao
Pařížský šlehačkový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZRJ
22 názorů