Špikované srdce po burgundsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 135,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Již jsme dělali i z hovězího srdce. Podáváme, jak kdo má rád s houskovým knedlíkem, bramborem. My máme jako přílohu rýži.
Dá se i s těstovinami. Já jím srdce (je žravé) z hlubokého talíře a vidličkou vždy kus srdce napíchnu a ukusuju, nebo si srdce nejdřív nakrájím, abych se nezdržoval Hi Hi. Ach ta etiketa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2009 11:38
13. 4. 2009 09:59
13. 4. 2009 09:18
13. 4. 2009 09:15
13. 4. 2009 09:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 14 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 3 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 4 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 6 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 7 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kapr po burgunsku jak dlouho vařit vepřové srdce hovězí po burgunsku vepřové po burgundsku jak dlouho vařit srdce hovězí srdce po burgundsku jak uvařit vepřove srdce vaříme srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce vepřové srdce jak dlouho vařit hovězí srdce vaříme srdce na slanině hovězí po burgundsku srdce na slanině hovězí srdce na slanině jak dlouho vařit vnitřnosti burgunsky gulas vařime z vnitřnosti vaříme vepřové srdce guláš po burgunsku
Suroviny: srdce vepřové, cibule, masox, slanina uzená, sádlo, víno červené, koření nové koření, sůl, pepř, koření hřebíček, tymián, ořech muškátový, mouka hrubá, sůl, pepř
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
5 názorů