Pečená krkovice se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 121 kJ / 1 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,37 g |
Tuky | 104,94 g |
Vláknina | 24,43 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 38,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2021 19:22
Eja57: masox bych tam také nedala. Lepší je domácí vývar a není tak složitý. Mám doma v mrazáku kuřecí.
28. 4. 2021 19:13
zujali: je a Masox za mne taky...bude to dobre i tak....
28. 4. 2021 18:49
Proč je tam ta podravka? Není to zbytečné?
18. 11. 2015 16:57
Lenunko, aháá tak takhle dělám vývar taky... Někdy i 8 hodin a i s masem samozřejmě, když dělám polévku.... :) Akorát už nekoncentruju, a v tom to je - nedošlo mi to.
Děkuju
Děkuju
18. 11. 2015 16:16
Taky dělávám, maso ale dávám na zelí . Ovšem to množství koření je trochu asi mimo.
18. 11. 2015 15:53
Petro, no já to asi nedělám přesně jak se to má, prostě koupím hovězí kosti (v Globusu mívají pytel za 9 Kč), na plechu je opeču v troubě, cca půl hodiny, pak to dám do hrnce, zaleju studenou vodou a dám vařit s kořením (pepř, nové koření, bobkový list). Přivedu k varu a sbírám pěnu, pak přidám kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel), cibuli i se slupkou a někdy 1-2 stoužky česneku. Celé to vařím pomalu na malém plameni tak 4-5 hodin, dolévám vodu. Na konci scedím a svařím tak, aby z toho byl tak jen třeba litr vývaru. To pak naleju do kostek na led a nechám zmrazit. Do jídla pak stačí vyndat pár kostek a je to. Jo a moc to nesolím, ono je to hodně koncentrované, lepší je pak dosolit jídlo než to mít přesolené
18. 11. 2015 14:17
Navrmi: A udělala jsi dobře, žes ho dala Kdo chce, udělá,kdo nechce, nechť si trhne
Já si něco na způsob Podravky dělám doma, zeleninu, která je již oschlá (ne plesnivá ) usuším a rozfofruju mixerem.Přidám pepř, mletý kmin, sůl atd.,a mám svojí “Podravku“
Já si něco na způsob Podravky dělám doma, zeleninu, která je již oschlá (ne plesnivá ) usuším a rozfofruju mixerem.Přidám pepř, mletý kmin, sůl atd.,a mám svojí “Podravku“
18. 11. 2015 13:57
Vždy se dá z receptu cokoliv vynechat či nahradit...
Myslím, že tyhle zdlouhavé debaty jsou tu zbytečné.
Pokud se vám recept nelíbí, nikdo vás nenutí ho dělat.
Každý je zvyklý na něco jiného.
Já tento recept dostala od kamarádky a zkoušela jsem ho poprvé.
Třeba ho příště také udělám více ,,zdravější" a podle sebe.
Každopádně, mělo úspěch a všem chutnalo, tak jsem recept vložila.
Myslím, že tyhle zdlouhavé debaty jsou tu zbytečné.
Pokud se vám recept nelíbí, nikdo vás nenutí ho dělat.
Každý je zvyklý na něco jiného.
Já tento recept dostala od kamarádky a zkoušela jsem ho poprvé.
Třeba ho příště také udělám více ,,zdravější" a podle sebe.
Každopádně, mělo úspěch a všem chutnalo, tak jsem recept vložila.
18. 11. 2015 00:46
casino: a někdo jim to právo upírá?
17. 11. 2015 22:31
MarcelaPa:
No, to, že zde děvuchy nemají žádného recepisu ať zdravého či nezdravého ještě neznamená, že jim bude upíráno právo na komentáře, byť negativní
No, to, že zde děvuchy nemají žádného recepisu ať zdravého či nezdravého ještě neznamená, že jim bude upíráno právo na komentáře, byť negativní
17. 11. 2015 22:31
Lenunko, mohla bych tě poprosit o recept na ten vývar z kostí? Ať mám co mrazit
17. 11. 2015 21:35
Dělám také se zelím, ale v opačném gardu. Na zelí položím maso a peču.
Zelí s výpekem je vynikající, stačí pak obyčejné brambory.
Obdobně i kuřecí stehna.
Zelí s výpekem je vynikající, stačí pak obyčejné brambory.
Obdobně i kuřecí stehna.
17. 11. 2015 21:25
Petro, já dělám z kostí a je to silný, to bys nesnědla, jenže mě se nechce ani dojet pro kosti, natož to vařit kolik hodin
17. 11. 2015 21:16
Lenunko, což o to, čas by teď byl, ale jak ten vývar udělám, tak ho prostě sním a nic nezbyde
17. 11. 2015 20:54
Já si dělám vývar do mrazáku do kuliček na led, sem tam, ale taky nemám vždycky čas. Každopádně v tomhle jídle to není potřeba, kilo krkovice pustí šťávu samo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Placičky s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 7 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 4 minutami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 9 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 27 minutami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 36 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 2 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pěčená krkovice se zelím pečená krkovička se zelím krkovice se zelim pečená krkovice pecena krkovice na zeli pečená krkovice nejlepší recepty krkovice pečená se zelím krkovička se zelim krkovička pečena na zelí pečení krkovice krkovička pečená na plechu pečená krkovice se zelím pečená na plechu krkovice pecena v zelí pečena krkovička na zeli krkovička pečená se zelím krkovicka na zeli pečená krkovička krkovice zeli brambory recept krkovice recepty pečená krkovice s bylinkami
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sádlo, česnek, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, podravka, masox, koření na divočinu, zelí
Pečená krkovice se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwlj
25 názorů