Pečená krkovice se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 121 kJ / 1 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,37 g |
Tuky | 104,94 g |
Vláknina | 24,43 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 38,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2015 20:43
nomada: já ví, že není. A v podstatě s tebou souhlasím, masox nepoužívám vůbec a miluji také čisté chutě potravin, ráda kořením čerstvými bylinkami. Víš, jenom už mě vadí to věčné kritizování, nevztahuj, to , prosím na sebe, přece si to mohu upravit podle sebe, a jestli to Navrmi má ráda s masoxem, tak ať si ho tam dá, je to její recept.
Tak snad mi rozumíš, jak jsem to myslela, nerada bych to ještě nějak rozvíjela dál. Prostě, já ani ty tam masox a podravku nedáme a je to a ostatní podle své chuti.
Tak snad mi rozumíš, jak jsem to myslela, nerada bych to ještě nějak rozvíjela dál. Prostě, já ani ty tam masox a podravku nedáme a je to a ostatní podle své chuti.
17. 11. 2015 20:06
nomada, já si také myslím, že je tam chuti dost. Co se týká masoxu nebo bujónu v kostce - jak je známo, vývar místo vody dodá mnohem lepší chuť. Bohužel nejsem schopná si vývar udělat do zásoby, neboť ho vždycky hrozně rychle sním Takže když se mi zdá, že tomu něco chybí i přes všechny čistě přírodní ingredience, dám do jídla třeba půlku kostky zeleninového nebo hovězího bujonu. Konkrétně masox mi do jídel moc nesedí, má takovou zvláštní chuť, ale třeba do frankfurtské polévky mi nevadí.
Ovšem není to 2-3 kostky, ale opravdu jen půlka.
Ovšem není to 2-3 kostky, ale opravdu jen půlka.
17. 11. 2015 19:48
MarcelaPa: Přidávání receptů není povinné Pohybuju se kolem vaření dost dlouho. Proto vím, že i přes použití zdravějších produktů se člověk nevyhne tomu, že bude ve všech jídlech mít jednu unifikovanou příchuť. Někteří si už neumí vychutnat původní, čisté chutě potravin. Nač k jídlu, kde je kilo masa, 5 cibulí a 4 stroužky česneku a koření, cpát ještě nějaké přídatné dochucovací látky? Vždyť je tam chuti dost
17. 11. 2015 18:36
ten výpek se zelím je výborný i s flíčky
17. 11. 2015 18:26
Jé, no to vypadá přímo luxusně Udělala bych si k tomu noky a smíchala dohromady, určitě na to jednou dojde Je to hezký recept a skoro bez práce
17. 11. 2015 18:22
nomada: kdo my ostatní, pokud vím, vy ani bofinka jste ještě nepřidaly ani jeden recept, ať už zdravý nebo nezdravý, píšete jen negativní komentáře. Tak také předveďte, co umíte, ať my ostatní to můžeme posoudit.
Jen tak, mimochodem, masox také nepoužívám, ale bujon bez glutamatátů a "e" a zdravitu bez glutamátů a "e", což je varianta podravky. Přece tam nemusím dávat masox a podravku, když je tam nechci a lze nahradit zdravějšími potravinami, ale to už si přece upraví každý podle sebe, ne? A jestli má někdo rád masox, tak ať si ho tam klidně dá, je to přece jeho recept a ostatní si z něj vyberou co se jim líbí a upraví podle sebe.
Jen tak, mimochodem, masox také nepoužívám, ale bujon bez glutamatátů a "e" a zdravitu bez glutamátů a "e", což je varianta podravky. Přece tam nemusím dávat masox a podravku, když je tam nechci a lze nahradit zdravějšími potravinami, ale to už si přece upraví každý podle sebe, ne? A jestli má někdo rád masox, tak ať si ho tam klidně dá, je to přece jeho recept a ostatní si z něj vyberou co se jim líbí a upraví podle sebe.
17. 11. 2015 17:40
bofinka: No jo, někdo má chuť už tak zkaženou, že bez těchto výrobků má pocit, že jídlu "něco" chybí My ostatní naštěstí víme, že jídlo bez přísad naopak chutná líp, protože nemá pořád stejnou příchuť po té umělině
17. 11. 2015 17:24
Oprava, vynechávám podravku a masox, ten mi nějak unikl
17. 11. 2015 17:16
2-3 kusy masoxu + podravka
17. 11. 2015 17:01
Dneska jsem dělala variantu s kuřetem, zelí trošku doslazuji hnědým cukrem a vynechávám podravku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 24 minutami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 1 hodinou
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 2 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Pečené brambory na másle vonící česnekem a bylinkami: Připravte je podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: pěčená krkovice se zelím pečená krkovička se zelím krkovice se zelim pečená krkovice pecena krkovice na zeli pečená krkovice nejlepší recepty krkovice pečená se zelím krkovička se zelim krkovička pečena na zelí pečení krkovice krkovička pečená na plechu pečená krkovice se zelím pečená na plechu krkovice pecena v zelí pečena krkovička na zeli krkovička pečená se zelím krkovicka na zeli pečená krkovička krkovice zeli brambory recept krkovice recepty pečená krkovice s bylinkami
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sádlo, česnek, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, podravka, masox, koření na divočinu, zelí
Pečená krkovice se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwlj
25 názorů