Bramborový krém s parmazánovou kůrou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 464 kJ / 2 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,52 g |
Tuky | 128,99 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 316 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 112,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Ak kupujeme väčšie kusy parmazánu, obyčajne nám ostáva kôra - síce skvelá, ale ťažko sa konzumuje. Polievka s ňou je výborná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2016 10:26
9. 1. 2016 21:02
9. 1. 2016 20:55
9. 1. 2016 20:52
9. 1. 2016 20:50
Predstav si, ze je mozno ji dat i malym detem, kdyz jim rostou zubany, ony je "zuzlaji" s velkou intenzitou a desne si pri tom pomlaskavaji, pochopitelne pak "voni" totalne po parmezanu a je nutno je vykoupat
9. 1. 2016 20:18
Možno aj ty vieš nejakú? Zdravím!
9. 1. 2016 20:18
9. 1. 2016 20:10
9. 1. 2016 19:29
9. 1. 2016 19:19
9. 1. 2016 18:14
9. 1. 2016 17:41
9. 1. 2016 17:05
9. 1. 2016 16:43
9. 1. 2016 16:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 12 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: bramborový salát využití parmezánu kora z parmezanu
Suroviny: parmazán, brambory, cibule, máslo, česnek, vývar, mléko, sůl, pepř, ořech muškátový, smetana ke šlehání, sherry
Bramborový krém s parmazánovou kůrou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNlR
16 názorů