Falešná husí játra II
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
Tuky | 55,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,52 g |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 14,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept som kedysi opísala z novín, u nás je v obľube ako súčasť studeného pohostenia. Je to dosť rozšírený recept, ale nakoľko som ho tu nenašla, pridávam.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2017 08:22
12. 3. 2017 04:07
A co se týká těch nesmyslů ve starších receptech, tak si nefandi, že jsou jen u rcp ve slovenštině. Našla jsem i u sebe a dokonce i přejmenovaný recept, a také úplně přepsaný. Vůbec se to nepodobalo mému stylu psaní rcptů. Zírala jsem na to jak čerstvě vyoraná myš a nemohla jsem uvěřit. A jen jsem doufala, že to nikdo nevařil. Jednalo se o rybí polévku, kde původně bylo celer, mrkev a petržel v poměru 3:2:1 a v přepisu 3 celery, 2 mrkve a 1 petržel. Nakonec jsem se jen musela smát při představě použitých 3 celerů velkých jak hlava, takže minim. 3 kg!!!
10. 3. 2017 21:32
10. 3. 2017 19:02
10. 3. 2017 15:50
10. 3. 2017 08:14
Ďakujem za upozornenie, zdravím!
10. 3. 2017 01:49
9. 3. 2017 20:32
9. 3. 2017 20:11
10. 10. 2015 13:47
9. 10. 2015 13:05
Znovu se chystám na zde tuto maškrtu a vidím vaši otázku.
Je slušné odpovídat celou větou, ale když tak učiním, mohl bych být za sprosťáka
Odpovídám tedy neslušně: Ano.
27. 5. 2015 12:20
17. 5. 2015 22:02
17. 5. 2015 21:40
Prve jsem pekl při vyšší teplotě (podle odkazu chalupnice vybusna: ) a bylo to poněkud cítit "spáleným" tukem
Teď jsem dal na vás a zapekl při 150°C a dopékal při 125°C (celkem asi hodinu), + 20´ ve vypnuté troubě. Vo vnútri to malo 80°C a krááásně narůžovělou barvu a konzistenci jako máááslo
Falešná játra jsem podával stylově s falešnými brusinkami a pravou, nefalšovanou Mostardou z třešní. Moc jsme si pochutnali... Opravdu, vážně, fakt!
Asi čtvrtinu jater jsem nemlel, ale pouze nahrubo posekal.
(výměna obrázku)
17. 5. 2015 20:10
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rychlý hot dog
Přidáno před 57 minutami
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Wanilor uvařila před 37 minutami
Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou
vladhn uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka rychlá
Ladkaslunce uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 11 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 13 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 14 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 14 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Už jste ochutnali rychlé a snadné falešné donuty s polevou i zdobením, které chutnají úplně všem?
Další recepty
Tématické fráze: falešná husí játra husí játra falešné husí játra husí játra recept kachní játra v sádle husí játra v sádle falešná husí paštika pečená kachní játra husí játra recepty falešné kachní játra kachní sádlo husí sádlo s játry falešná kachní játra recept na husí játra husí speciality husí játra se sádlem husa recepty pomalé pečení husí sádlo husi jatra cena lokše s husími játry recept
Suroviny: játra kuřecí, vejce, šlehačka, sádlo vepřové, sůl, koření, sádlo, strouhanka
Falešná husí játra II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Vn
39 názorů