Žemlovka z jitrnic se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 416 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 25,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kadeřnice a je to bomba!
Sice trošku kalorická bomba, ale neděláme a nejíme to každý den. Je to prostě velká chuťovka!
Měli jsme k tomu poprvé chleba, ale jsou dobré i opečené, nebo jinak upravené brambory.
Fotky dám, až budu péct.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2012 01:20
27. 11. 2011 20:22
27. 11. 2011 00:30
9. 1. 2011 14:16
13. 5. 2010 18:14
30. 9. 2009 09:34
15. 7. 2009 13:06
29. 4. 2009 12:19
28. 4. 2009 09:20
27. 4. 2009 22:56
27. 4. 2009 22:45
27. 4. 2009 21:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 26 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: opečená jitrnice recepty z jitrnic jitrnice recept jitrnice s bramborem opečené jitrnice jelito s bramborem pečená jitrnice jelito se zelím recepty z jitrnice recept z jitrnic jak dělat jitrnice jitrnice recepty pečená jitrnice se zelím pečené jelito opecena jitrnice recept z jitrnic jitrnice recepty na jitrnice recept jitrnice jelita se zelim
Suroviny: veka, zelí hlávkové, jitrnice, cibule, sýr plátkový, kečup sladký, vejce, mléko, kmín drcený, olej, sůl
Žemlovka z jitrnic se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VmlM
12 názorů