Polévka z pečených rajčat s řapíkatým celerem a pórkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 046 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,18 g |
Tuky | 6,45 g |
Vláknina | 92,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 90,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Protože rajčata jsou určena k okamžitému použití, délka pečení je dostačující.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2016 16:47
25. 4. 2016 15:40
25. 4. 2016 15:34
25. 4. 2016 10:12
25. 4. 2016 10:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 14 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 16 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 16 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 1 hodinou
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 9 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 12 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 15 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 15 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 19 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 20 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 20 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Další recepty
Tématické fráze: polévka z pečených rajčat porkova polévka s s řapíkatým celerem rajčatová polévka s řapíkatým s celerem použití pečených rajčat celerovo rajčatový polévka rajská polévka z pečených čerstvých rajčat rajčata s pórkem
Suroviny: rajče, celer, pórek, cibule, passata rajčatová, česnek, tymián čerstvý, vývar zeleninový, olej olivový, sůl, petržel
Polévka z pečených rajčat s řapíkatým celerem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAnR
5 názorů