Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové kari s mladými kopřivami

Indické placky čapátí jsou většinou jen z mouky a vody. Opékáme je krátce, nasucho na pánvi. K nim můžeme servírovat tuhle dušenou, pikantní zeleninovou směs nabitou vůněmi a chutí.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 6. 2016 22:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie740 kJ / 177 kcal
Bílkoviny5,08 g
Tuky1,21 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 462 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy32,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rajčata přepůlíme, řeznou stranou otočíme ke struhadlu a strouháme, až nám v ruce zbyde jen slupka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

7. 6. 2016 18:09

<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karí ze zelených lusků s cizrnou a kokosovým mlékem zeleninové kari

Suroviny: cibule, česnek, mrkev, brambory, lusky fazolové, rajče, květák, zázvor, chilli paprika čerstvá, petrželka, kopřivové lístky, sůl, koriandr sušený, kurkuma, asafoetida, olej

TopRecepty.cz

Zeleninové kari s mladými kopřivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/olx3