Rebarbora v medu
Reveň alias rebarbora je výjimečná zelenina se specifickou kyselou chutí, která se připravuje jako ovoce. Pokud si ji chcete uchovat na zimu, svařte ji s medem. Použijte pak jako náplň do koláčů, vmíchejte to bílého jogurtu, nebo prostě namažte na pečivo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 340 kJ / 2 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 591,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept uvádím, protože začíná rebarbora a tohle je výborná změna, jak ji zužitkovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 11:19
22. 5. 2012 12:00
22. 5. 2012 08:47
28. 10. 2009 11:29
5. 6. 2009 13:22
5. 6. 2009 11:24
5. 6. 2009 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborová marmeláda nebo džem: Osvěžující dobrota nakyslé chuti výtečně chutná na palačinkách
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Další recepty
Tématické fráze: rebarbora rebarbora do mrazáku rebarbora recepty rebarbora mražení mražení rebarbory co udělat z rebarbory rebarborovy kompot rebarbora recept co z rebarbory rebarbora s medem zavařeniny z rebarbory kdy sbírat rebarboru recept rebarbora med z rebarbory zavařenina z rebarbory co je rebarbora jak zuzitkovat rebarboru recepty z rebarbory rebarbora zavařenina www rebarbora jak zuzitkovat cz
Suroviny: rebarbora, cukr krystal, med, voda
Rebarbora v medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgy2
7 názorů