Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,16 g |
Tuky | 19,25 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zmrzlina byla mírně nakyslá a taková dietnější, nebo jak to nazvat :-))
Bohužel si už nevzpomenu, kolik to je porcí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2012 18:07
všem,co nemate zmrzlinovač........
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺
20. 4. 2012 20:09
Dobrý den
Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí
Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.
Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače
S pozdravem Jan Blahovec
Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí
Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.
Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače
S pozdravem Jan Blahovec
2. 7. 2009 11:46
Neodolala jsem a místo vanilcukru jsem přidala trošku zbylého jahodového protlakuBodík už letí
12. 6. 2009 20:12
Nádhera +
12. 6. 2009 19:32
Špagetko, mrkla jsem na ten magazín na netu, ale jako základ tam slouží kupované zmrzliny a ještě se musí nechat povolit a znovu pak dát zmrazit. Nemusí to být chuťově špatné, ale já to využívat nejspíš nebudu. Zaujala mě ta višňová proložená malými neplněnými laskonkami a ten grilovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou, to by mi chutnalo taky. Díky za tip
12. 6. 2009 15:44
Merylas, zmrzlinovač nemám, ale úspěšně mrazím ve formičkách a ve vhodných nádobkách. Jestli máš přístup do Alberta - teď je tam zadarmo magazín a v něm kromě jiného zmrzlinky - mrkni na to a ohodnoť , zdají se mi některé , jinak - muž stejně občas hřeší normálním cukrem ....
12. 6. 2009 14:13
Tady bych ještě opravdu chtěla zdůraznit, že je to taková dietnější zmrzlina, aby někdo nebyl zklamaný. Lepší jsou samozřejmě se šlehačkou. Hani, bez zmrzlinovače bych spíš zkoušela ze začátku zmrzliny s ušlehanou šlehačkou, dají se použít i ty v prášku. V mrazničce by se hmota měla občas promíchat, aby se netvořily ledové krystaly. Moc zkušeností s tím nemám, snad někdo ještě poradí Špagetko, ten pudink obsahuje cukr, ale zase ho nebudeš přidávat hodně a ta zmrzka je na víc porcí, tak to by šlo. ty máš taky zmrzlinovač? Ještě chci vyzkoušet ovocné kefírové mléko a jinak mám koupené kokosové mléko, tak musím pouvažovat co k němu dodat. Teď jsem moc nezmrzlinovala, bylo chladno. A kromě toho jsou tady recepty, které chci vyzkoušet a to už půjdu na jistotu
12. 6. 2009 13:04
Majko, ty tvoje zmrzlinky nemají chybu ještě tak mít ten zmrzlinovač kdybych to všechno v mixeru rozmixovala a pak dala zmrznout, to je asi blbost viď ale v každém případě ty máš ode mě pořádnýho plusíka
12. 6. 2009 12:58
Uff, já bych si dala!! No, ale nemám zmrzlinovač. Zase jeden tip na soutěž, co?+
12. 6. 2009 12:00
Merylas to je výborný tip, navíc můj muž tyhle nápoje miluje - jen použiju nápoj pro dibetiky - a bude zas obměna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 6 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 7 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 8 hodinami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 9 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Kikahad uvařila před 9 hodinami
Hrachová polévka s klobásou (žlutý hrách)
MICHAL23 uvařil před 9 hodinami
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 12 hodinami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 13 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zmrzlinovač montiss zmrzlinovač recepty zmrzlina v prášku zmrzlinovac diskuze recepty do zmrzlinovače zmrzlinovač amboss domáci zmrzlina ze zmrzlinovače višňová zmrzlina recept kefírová zmrzlina zmrzlinovač-recepty zmrzlinovač zkušenosti zmrzlinovače zmrzlinovač recepty pro zmrzlinovače prášek na výrobu zmrzliny recepty zmrzlinovač recept na zmrzlinu do zmrzlinovače zmrzlinovač recept domácí zmrzlina zmrzlinovac zmrzlinovac vyroba vanilkove zmrzlina
Suroviny: acidofilo, mléko, pudink vanilkový bez vaření, cukr, cukr vanilkový
Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8yg
10 názorů