Bramborákové celozrnné bagety
Suroviny
Porce: 4 kusy asi po 290g
Nutriční hodnoty
Energie | 12 915 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,20 g |
Tuky | 80,00 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 16,55 g |
Sacharidy | 498,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na pečení baget používám bagetové plechy s nepřilnavým povrchem. Není to nutnost, ale jako pomocník jsou vynikající.
Podrží těsto a dají mu požadovaný tvar, nemusí se vymazávat a přesto z nich bagetky krásně sjedou a pokud se plech ušpiní (třeba vajíčkem), stačí ho otřít hadříkem.
Zároveň se na nich bagetky pečou jakoby odspodu, takže pak mají kůrku ze všech stran.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2009 08:30
30. 6. 2009 21:32
30. 6. 2009 15:51
30. 6. 2009 13:12
p.s. sušenou syrovátku už mám
25. 6. 2009 14:48
25. 6. 2009 12:55
23. 6. 2009 17:57
23. 6. 2009 17:29
23. 6. 2009 17:24
23. 6. 2009 14:42
A syrovátkou zadělávám proto - jak už jsem psala - že je to u nás doma zbytek po výrobě domácího tvarohu. Takže se ji snažím zužitkovat.
Na barvu pečiva mít vliv určitě nebude. Na chuť možná trochu ano, samotná je kyselá a samozřejmě i nakysle voní. (Ale bagetky samy kyselé nejsou...)
Pokud si ji koupíš a použiješ, můžeš mít, kromě výborných baget, i dobrý pocit z toho, žes zase něco nového udělala pro své zdraví
23. 6. 2009 10:14
22. 6. 2009 23:59
22. 6. 2009 21:31
22. 6. 2009 21:02
22. 6. 2009 20:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 27 minutami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 25 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 5 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 6 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 7 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Pečeme s Ivou: Světlé a nadýchané pšenično-žitné bagety, které si zamilujete na první zakousnutí
Další recepty
Tématické fráze: bagety kečup domácí recept domácí výroba tvarohu výroba domácího tvarohu plech na bagety celozrnné bagety celozrnna bageta recept výroba tvarohu doma recept na vyrobu tvarohu plech na pečení baget celozrnné pečivo recepty plech na pečení baget těstoviny se špenátem celozrnná bageta langoše těsto recept bagety z domácí pekárny recept na bagety bagety recept pečení baget syrovátka recepty
Suroviny: voda, syrovátka, cukr, droždí, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, bramborák v prášku, olej olivový
Bramborákové celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48nk
56 názorů