Štipkavé brynzové tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 769 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,38 g |
Tuky | 39,37 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 156,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyčky jsou křupavé, slané tak akorát a štipkavost pocítíte až při dojídání jedné z nich (nepálí hned v prvním soustu).
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2017 10:33
chocolate: děkuji A které dřív? To je přeci jedno, vem to hezky popořadě, ne?
25. 6. 2017 17:05
Tak tycky byly vyborne, brynza byla krasne citit (dala jsem necelou kostku, tj. 100g).
Ale ktere ted delat driv?
Ale ktere ted delat driv?
24. 6. 2017 19:15
Ivi Ty jsi úžasná, tyčky jsou perfektní
22. 6. 2017 18:23
Zrovna zajtra sa chystame k vode,tak doobeda napeciem,a budem mat na zahryznutie,len muku vymenim za bezlepkovu.
22. 6. 2017 16:38
Vypadají moc hezkyJestli je tam ta brynza,kterou mám moc ráda cítit,tak je zkusímJá dávám lučinu
22. 6. 2017 11:50
Kucina: moje snacha, Slovenka, také ne. Ale její synek by brynzu baštil pořád, kdyby mohl, tak ji dostává třeba i na chlebu
22. 6. 2017 11:45
Já jediná z rodiny nemusim brynzu,ale tyčky jim upeču.
21. 6. 2017 15:40
Pak se ozvu, jak to dopadlo, ale určitě budou výborné
21. 6. 2017 15:35
bystrouska: určitě jen sladkou nebo zcela vynechat - tyčky voní i po brynze
21. 6. 2017 15:32
Opět krásný recept. Upeču je na sobotní oslavu narozenin synovi přítelkyně, jen tam kvůli dětem nebudu dávat pálivou papriku , ale dám sladkou nebo mi poradíte nějaké jiné koření? Děkuji.
21. 6. 2017 14:37
chocolate: tos mě potěšila! Slané tyčky jsou tak příjemně variabilní a tak rychle a snadno hotové, že i u nás patří k velice oblíbenému pečivu. Na "takové to domácí chroupání..."
21. 6. 2017 14:34
Mam pocit, ze nikdo poctive neupekl tolik tycek podle tvych receptu, jako ja.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
21. 6. 2017 13:51
magdalenka: ne-e, díky
21. 6. 2017 11:47
mám sa opakovať???
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 9 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 10 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 54 minutami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 1 hodinou
Rebarborový koláč s mákem
Helenakuk uvařil před 1 hodinou
Jablkový perník
evik_svistik uvařila před 3 hodinami
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
sofia_loren uvařila před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren uvařil před 3 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
sofia_loren uvařila před 3 hodinami
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Cibulové zelí
janatka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Další recepty
Tématické fráze: brynzové sušenky brynzové vrtulky brynzové tyčky z listového těsta brynzové slané tyčky vrtulky s brynzou slané tyčky z brynzy slané bryndzové tyčky recept brynzovky-recept bryndzove slane cukrovi sladké tyčky recept
Suroviny: voda, cukr, olej, brynza, sůl, paprika sušená pálivá, mouka hladká, droždí
Štipkavé brynzové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko6n
14 názorů