Jelení gulášek
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maso jsem vařil skoro tři hodiny - záleží opravdu na stáří "kusu"; maso pak ale bylo opravdu měkoučké. Víno jsem použil běžnou značku, ale záleží na každém, kdo jaké má rád.
DOBROU CHUŤ!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2017 13:17
8. 10. 2017 09:45
8. 10. 2017 08:31
7. 10. 2017 22:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jelení maso jak dlouho varit jak dlouho varit jeleni maso jak dlouho vařit jelena příprava jeleního masa ingredience na 10 kg jeleního gulase jeleni gu jelení maso v v papiňáku recept z jeleního masa vaříme z jelena příprava guláše z jelena příprava z jeleního masa vaříme z jelenihomasa jelení maso v papiňáku jelení guláš jak dlouho vařit vareni z jeleního masa jak dobu vařit jelení maso jelení maso jak varit recept příprava jelena gulášek bez zahuštění jak dlouho varit jeleni gulas
Suroviny: kýta jelení, sádlo vepřové, cibule, česnek český, sůl, pepř, kmín mletý, paprika sušená uzená, podravka, koření na zvěřinu, víno červené, jíška
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
4 názory