Jednoduchá svačina pro studenty
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to jednoduché a syté, svačinka se dá připravit i v době, kdy šetříme každou minutu.
Pokud potřebujeme nakopnout mozek, hodí se bylinka brahmi (bakopa drobnoslistá) - bylinka, která se dá bez potíží pěstovat doma. Pokud ji právě nepěstujete, je nejvyšší čas začít.:-) Anebo využijte další bylinky na mozek - třeba "obyčejnou" bazalku, rozmarýn aj. - viz http://ukocouradoma.cz/bylinky-mozek/.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 9 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 9 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 9 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 9 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 11 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Další recepty
Tématické fráze: studentské recepty
Suroviny: chléb, vejce, sýr čerstvý, olej, pepř,
Jednoduchá svačina pro studenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rg1
0 názorů