Špendlíkový koláč s vůní perníku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 712 kJ / 3 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 138,84 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 330,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo špendlíků by se do koláče daly použít švestky nebo slívy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 27 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: špendlíkový koláč koláč ze špendlíků špendlíkové řezy
Suroviny: jogurt bílý, vejce, olej slunečnicový, rum, cukr třtinový, cukr vanilkový, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, koření do perníku, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do perníku, kakao, špendlíky
Špendlíkový koláč s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMN0
0 názorů