Marinovaný pečený bůček
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní chod, nebo jako pohoštění na oslavách.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 14 978 kJ / 3 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,09 g |
Tuky | 297,80 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 72,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
A proč do marinády balsamikový ocet? Já ho dávám do většiny marinád na maso, chuťové ho tam neucítíte, ale maso je šťavnatější a křehčí. Zkuste.
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2023 12:51
10. 4. 2022 07:59
17. 9. 2018 22:34
palec nahoru
16. 9. 2018 21:28
12. 9. 2018 23:52
12. 9. 2018 21:47
12. 9. 2018 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 17 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 54 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný pečený bůček marinovaný bůček pečený marinovaný bůček nejlepší pečený bůček peceny bucek vepřový bůček marinovaný pečený pečený buček top recept recept na marinovany bůček pečený bůček top recepty marinovany bucek v sójové omáčce pečený bůček na medu peceny bucek recept bůček recepty peceny bucek marinovany bućek marinovany marynovany bucek marinované pečený bucek vychytávky nejlepší pečený bůček recepty pečený buček marinovaný buček recept
Suroviny: bůček, zázvor, česnek, med tekutý, ocet balsamiko, omáčka sojová, koření, kmín drcený, cibule, sůl
Marinovaný pečený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4jL
7 názorů