Ledvinky na badyánu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,13 g |
Tuky | 16,77 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla to moje jedna z napínavých zkoušek improvizace, která mi vyšla skvěle. Badyán tomu jídlu dá úžasnou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 17:18
Výborná chuť, úžasný zážitek. PS běžný pepř černý jsem nahradil aromatickým pepřem sečuánským. Nedávejte ho ale příliš, je opravdu výrazný.
9. 7. 2009 12:56
Jo, jsem zapomněla, když je pak dusíš, jde už jen libá vůně
9. 7. 2009 12:55
No, Bibi byla rychlejší
9. 7. 2009 12:54
vybusna, pokud to uděláš, jak to dělá Bibi, nebo já, tak ne. Namočit už vyčištěné a nakrájené přez noc do mléka, nebo i kyšky, na druhý den je několikrát propláchni vřelou vodou a pak teprve spracuj podle libosti. Vepřové jsou fajn, ale hovězí vždycky jsou trochu cítit, ikdybych dělala nevím, co
9. 7. 2009 12:54
Výbušná, jen se vyjádři normálka, je to přece lidské a děláme to všichni bez výjimky
Já ledvinky namočím přes noc do mléka už rozkrájené, aby to vzalo ten "puch", druhý den si v rychlovarné konvici několikrát uvařím vodu, aby byla vařící, ledvinky nasypu do síta a mnohokrát přeliju tou vařící vodou, nakonec je ještě proplachuju studenou, nechám okapat a tím jsou k použití bez jakéhokoli "fletoru" Je fakt, že někdo to nesnáší, proto je nejí a přitom by si je dali. Chce to tu chvilku vydržet, já osobně s tím problém nemám.
Já ledvinky namočím přes noc do mléka už rozkrájené, aby to vzalo ten "puch", druhý den si v rychlovarné konvici několikrát uvařím vodu, aby byla vařící, ledvinky nasypu do síta a mnohokrát přeliju tou vařící vodou, nakonec je ještě proplachuju studenou, nechám okapat a tím jsou k použití bez jakéhokoli "fletoru" Je fakt, že někdo to nesnáší, proto je nejí a přitom by si je dali. Chce to tu chvilku vydržet, já osobně s tím problém nemám.
9. 7. 2009 12:44
bibi...necitit ladviny pri vareni po....no napisem to negustiozne, prepacte ale naozaj ma to zaujima...po moci?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 13 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky recept použití badyánu vepřové ledvinky vepřové ledvinky na slanině a cibulce ledvinky recepty do čeho namočit ledvinky vepřové srdce recepty ledvinky recept-ledvinky recept na ledvinky aby zmekly veprove ledvinky ledvinky na cibulce vepřové ledvinky po uhersku omacka na badyanu pouziti badyanu do vareni recepty ledviny na šťávě "vepřové ledviny" recept ledvinky
Suroviny: ledvinky vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, párky, badyán, solamyl, pepř, olej olivový, sůl
Ledvinky na badyánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58Ov
6 názorů