Pangasius přírodní
Suroviny
Porce: 3 porce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 19:47
Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
13. 11. 2013 15:46
Včera jsem zkoušela a výborné +6 bod
17. 4. 2011 19:53
Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku
14. 8. 2009 16:19
Úplně s tebou Ivanko souhlasím
14. 8. 2009 15:29
Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.
14. 7. 2009 16:10
Hmm, aha, já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně
14. 7. 2009 16:04
Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry ,celou plochou ruky mačkám na rybu
14. 7. 2009 15:51
Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 12 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 5 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 6 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 7 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 8 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 11 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 11 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 12 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 13 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Papája v kuchyni: Poradíme, jak zpracovat a jíst toto medově sladké ovoce
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty recepty pangasius recept pangas pangasius recept pangasius recepty pangasius příprava recept pangasius pangas recept příprava pangasius panganis smažený pangasius přírodní ryba smažený pangas recepty pangas ryba na přírodno pangasius smažený smazeny pangacius pangas příprava ryba přírodní ryba přírodně
Suroviny: pangasius, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, olej
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
8 názorů