Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barevný salát z pečených brambor s ředkvičkami a olivami

Bramborový salát může být i lehký a osvěžující. Třeba jako tento jarní. Menší, ideálně nové brambory upečeme dokřupava a spojíme s další barevnou zeleninou. K dochucení postačí zálivka z oleje, citronu a kopru.

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

25. 5. 2019 20:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 455 kJ / 587 kcal
Bílkoviny11,64 g
Tuky16,34 g
Vláknina17,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy90,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát z pečených brambor salát z brambor salát z ředkviček a brambor salát s ředkvičkami a brambory jaké brambory na salát

Suroviny: brambory, okurky sterilované, ředkvičky, cibule, cibulka jarní, olivy zelené, olej olivový, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, kopr

TopRecepty.cz

Barevný salát z pečených brambor s ředkvičkami a olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2ZKJ