Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 680 kJ / 6 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,87 g |
Tuky | 497,39 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 349,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dort je možné dát do mrazáku, v mrazáku může být cca týden. Při vyndání z mrazáku dort necháme cca 3,5 hodiny při pokojové teplotě povolit. Dort pak dáme zpět do lednice a podáváme kdykoliv podle chuti. Můžeme zdobit šlehačkou..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2019 18:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 16 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 33 minutami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový dort s rozvarem bílkový krém s rozvarem pečivo s rozvarem
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka mandlová, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, třešně, cukr moučkový, voda, solamyl, mascarpone, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, smeta-fix, likér vaječný, mouka
Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n16l
1 názor