Cuketová omáčka s celerem a uzeným jazykem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 33,70 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 32,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i vařené hovězí maso a zeleninu podlijeme vývarem z masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 15 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Okurkový salát jako příloha
Marvi uvařila před 16 minutami
Čočka s klobásou a žampiony
Hanes uvařila před 56 minutami
Cuketovo - celerové placičky z trouby
VACLAVKA123 uvařila před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kerysha uvařil před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
VrboHele uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova uvařila před 5 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Sírovec v trojobalu
matice uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Vrtule1980 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cuketová směs na topinky je skvělý způsob zpracování přerostlých cuket. V zimě si pochutnáte na rychlé večeři
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak připravit skvělou letní polévku, aneb v hlavní roli cuketa. Vyzkoušejme krémovou. U klasické zeleninové pozor na dobu vaření
Další recepty
Tématické fráze: omáčka k uzenému jazyku
Suroviny: jazyk hovězí uzený, cuketa, celer, vývar uzený, hořčice plnotučná, hořčice hrubozrnná, smetana, cibule, olej, sůl
Cuketová omáčka s celerem a uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n3WD
0 názorů