Švestkový dort (řez) se smetanovým krémem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 868 kJ / 4 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,17 g |
Tuky | 216,92 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 541,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2021 11:29
Skvělý. Byli malé úpravy. Do korpusu jsme místo oleje dávaly 60g másla rozpuštěného. Do těch švestek jsme přidaly hřebíček drcený a rum. Puding byl karamelový a banánový (pozor na tekutinu co pustí švestky,ať vám to pak zhoustne). A místo tvarohu do šlehačky mascarpone. Smetana byla s prášku od Dr Etkeho. Dobře drží tvar. Za mně bod
18. 9. 2021 08:01
Parádní recept i foto
21. 3. 2021 22:00
Sibalka: ...děkuji za pochvalu a mám radost, že vám chutnal
20. 3. 2021 21:53
Opravuji mělo tam být vynikající!!!!!! ????
20. 3. 2021 21:52
Vynikající ????????????????
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 16 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 53 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak připravit dokonalý švestkový kompot, který oceníte hlavně v zimě při pečení koláčů či bublanin
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, švestky, cukr krupice, pudink vanilkový, skořice, voda, kůra citronová, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, tvaroh měkký, cukr skořice
Švestkový dort (řez) se smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w3Nm
5 názorů