Kohout na víně, jak ho dělám já
Tento starofrancouzský pokrm je sice na přípravu složitý, ale za to se v něm snoubí chutě bylinek, kořenové zeleniny a kvalitního červeného vína. Na sváteční stůl se hodí třeba k sametově jemné bramborové kaši.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 153 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 130,06 g |
Vláknina | 59,70 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 75,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo trošku pracnější, ale skvělé :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2024 15:15
Kovisova: To mam radost, dekuji
15. 3. 2024 11:07
byl výborný
29. 7. 2022 16:50
vomastkova: To mě těší, děkuji
28. 7. 2022 19:01
Luxusní moc děkuji za recept
3. 7. 2022 11:43
vladim.m: Děkuji za pochvalu. Drůbeží játra se mohou solit hned
2. 7. 2022 07:53
Skvělej recept, jen s malou úpravou rozmixování zeleniny s kořením a povaření jater se solí na konci.
Trochu piplačka, ale stojí za to
Trochu piplačka, ale stojí za to
1. 11. 2021 08:40
pěkný recept i foto
5. 10. 2021 20:41
bartonik: Já děkuji za vyzkoušení a fotku a jsem ráda, že recept nezklamal. Ohledně surovin - recept není dogma. Důležitý je základ. Já jsem játra dala místo kohoutí krve, která tam patří a tu jsem neměla.
5. 10. 2021 16:44
Dobrý recept. Žampiony jsou na kraji, protože ne všichni přítomní jedí houby. Jatýrka jsem do omáčky dal, ale myslím, že je to zbytečné. Příště si je udělám zvlášť. Byla to moc velká dobrota. Děkuji za recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 12 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 15 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 16 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 48 minutami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 4 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 5 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak skladovat bylinky v lednici, aby nám vydržely co nejdéle svěží a čerstvé
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Naporcovat syrové kuře s námi zvládne každý začátečník. Stačí k tomu ostrý nůž a prkénko, dobrým pomocníkem jsou nůžky na drůbež
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit kohouta recept recepty kohout na víně kohout na víně kohout recepty jak nejlépe připravit kohout kohoutek na vine jak ho delam ja kohout na vine recept kohout recept recept kohout na víně recepty z kohouta marináda na kohouta recept na kohouta na víně
Suroviny: slanina, cibule šalotka, mrkev, celer, víno, ocet vinný červený, protlak rajčatový, petržel, sůl, koření nové koření, máslo, žampióny, cibulka, játra vepřová
Kohout na víně, jak ho dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZL5R
9 názorů