Šumavská pečeně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 619 kJ / 2 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,68 g |
Tuky | 104,02 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 515 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 67,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2010 10:41
už se těšim až si to uvařim vypadá to moc dobře
4. 7. 2009 12:35
Trochu jsem to upravila,nejsou čerstvé houby,dala jsem sušené,dobrota ,bodík letí
20. 12. 2008 20:25
Jani seženeš-je to jako na svíčkovou-tymián, pepř, nové koření, bobkový list plus jalovec.
20. 12. 2008 20:23
Jééé, to bych chtěla zkusit!!! Doufám, že seženu to divoké koření!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 57 minutami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: hovězí pečeně šumavská hovězí pečeně šumavské knedlíky šumavský knedlík šumavské nudle hovězí pečeně na houbách hovězí na hřibkách šumavská vepřová pečeně hovězí pečeně na slanině švedska hovezí pečeně šumavské maso vepřová pečeně na houbách hovězí zadní recept hovězí na hříbkách recept hovězí maso na hříbkách hovězí pečeně recept švédská pečeně hovězí pečeně na hříbkách šumavska omacka vepřová pečeně na hříbkách
Suroviny: hovězí zadní, cibule, sádlo, slanina, mouka hladká, mrkev, petržel, celer, houba hřib, mléko, smetana, hořčice, koření divoké, ocet, sůl
Šumavská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8P
4 názory