Ovocný piškot s želatinou
Nadýchaný piškotový korpus, lahodný krém ze šlehačky a zakysané smetany a vaše oblíbené ovoce - to je ideální způsob, jak zpracovat sezónní ovoce. Dezert můžete ještě nazdobit šlehačkou.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 959 kJ / 3 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,47 g |
Tuky | 145,24 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 440,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vždy dělám raději dvě želatiny, abych ji měla dostatek. K tomuto piškotu se nemusí ani dávat krém, stačí poklást ovoce a zalít želatinou. Kdo má rád, může ještě nazdobit šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2011 14:37
Moc dobrá buchta-taky ji dělám.A ten rybíz tam je mooooc dobrý-ale to záleží na chuti každého. Do krému můžeme dát i tvaroh nebo i bílý jogurt s trochou želatiny.
8. 8. 2010 13:33
Ten rybíz bych tam nedával, ale vypadá to dobře...:)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Jak vyšlehat pevný sníh z bílků - rady pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: piškot s ovocem a želatinou piskotova buchta s ovocem a želatinou buchta s ovocem a želatinou piškotové řezy s ovocem a želatinou piškotový dort s ovocem a želatinou piškot se želatinou piskotova buchta se želatinou piškotový ovocný dort se želatinou piškotový ovocný dort se želatinou řezy s ovocem a želatinou buchta se zelatinou ovocné řezy se želatinou buchta se želatinou a ovocem buchta s želatinou piškot s želatinou piškot piškot s ovocem recepty ovocné řezy se želatinou piškotová buchta s ovocem ovocný dort se želatinou piškotový
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, želatina, ovoce
Ovocný piškot s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7n4
2 názory