Francouzská cibulová polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 841 kJ / 1 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 81,76 g |
Vláknina | 24,84 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 71,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl připravován dle webu, prima.fresh.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2023 10:48
Vynikající 😋
31. 10. 2021 10:08
Skvělý recept. Dala jsem půl napůl bílou a červenou cibuli a měla úspěch ????????
21. 11. 2020 11:08
Mi se hlavně líbí ta ČERVENÁ cibule...chuťově i barevně
21. 11. 2020 10:31
20. 11. 2020 15:24
casino: Je pravda že jsem úplně nechtěl aby byla do hněda , takže to opravím, protože takto podušená je mnohem lepší
20. 11. 2020 15:17
"Cibuli restujte při nižší teplotě dohněda,"
Kázala mi před lety jedna Francouzka, že na rozdíl od našich cibulaček se ta jejich dělá z dosklovita podušené cibule...
No, ale podle obrázku mi stejně cibule moc dohněda nepřijde
Kázala mi před lety jedna Francouzka, že na rozdíl od našich cibulaček se ta jejich dělá z dosklovita podušené cibule...
No, ale podle obrázku mi stejně cibule moc dohněda nepřijde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 9 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 3 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: cibule červená, ghee, cukr třtinový, pepř, tymián čerstvý, bobkový list, víno bílé suché, vývar slepičí, bageta, sýr
Francouzská cibulová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jo8y
6 názorů