Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 014 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,83 g |
Tuky | 60,50 g |
Vláknina | 14,93 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 92,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2023 08:45
nočky vypadají krásně ale brynza u nás není oblíbená, musela bych dát jiný sýr
29. 12. 2021 00:01
Elivet: Já děkuji..
28. 12. 2021 22:35
Moc dobrý oběd, děkuji za inspiraci, a doporučuji
14. 12. 2020 19:35
Robievam halušky aj z dyne, aj z tekvice https://www.toprecepty.cz/recept/55315-tykvove-hal.... Môžem potvrdiť, že sú dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 11 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 1 minutou
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 25 minutami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 32 minutami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 51 minutami
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 1 hodinou
Meruňkový koláč
trousilova uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Babiččina kulajda
hajibuni uvařila před 2 hodinami
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Další recepty
Suroviny: dýně hokkaido, vejce, česnek, krupice dětská, mouka hladká, sůl, brynza, slanina, petrželka
Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKBg
4 názory