Bezlepkový chléb z Jizerky v domácí pekárně
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 713 kJ / 2 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,25 g |
Tuky | 47,00 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 429,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nechávám chladnout většinou přes noc, ráno krájím porce do sáčků a ihned dávám do mrazáku. Pak už jen vytáhnu, kolik potřebuji a nechávám rozpéct v troubě do křupava.
Z Jizerky jsem naprosto nadšená, chléb nakynul daleko více, než za použití chlebové směsi Doves Farm, určitě budu zkoušet další tipy bezlepkového pečiva, chce to trénink. :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 18 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 minutami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 2 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 5 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 6 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 6 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Náš život s celiakií: Moje první pekařské zkušenosti aneb Jak jsem načas ztratila chuť do pečení
Další recepty
Suroviny: jizerka, voda, olej rostlinný, droždí sušené, cukr, kmín mletý, sůl
Bezlepkový chléb z Jizerky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XmNm
0 názorů