Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 118 kJ / 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,44 g |
Tuky | 15,30 g |
Vláknina | 10,69 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak zpracovat podzimní ovoce. Nenechte si ujít ty nejlepší druhy
Další recepty
Suroviny: mrkev, petržel, celer, celer řapíkatý, cibule, česnek, brambory, dýně hokkaido, cuketa, sádlo, sůl, pepř mletý, libeček, kapusta, slanina anglická
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXyl
0 názorů