Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak kopřivy. V tomto receptu jsou součástí nádivky také žampiony a kapie.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2023 13:20
8. 2. 2023 09:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 2 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 25 minutami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 47 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 2 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 2 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: cibule, máslo, žampióny, kapie, maso uzené, sýr tvrdý, vejce, petrželka zelená, pepř mletý, sůl
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
2 názory