Španělský ptáček z trouby
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,49 g |
Tuky | 78,95 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 24,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že zřejmě takto připravuje ptáčky asi každý ale nenašla jsem stejný dělaný v troubě. Dělám je tak nejméně 30 let.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Chyby při úpravě španělských ptáčků: Jak připravit výborný český pokrm
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, cibule, sádlo, špek, šunka, okurky sterilované, lák z okurek, vejce, vývar hovězí, jíška tmavá instantní
Španělský ptáček z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJLZG
0 názorů