Vepřová pečeně na portském víně
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 195 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 29,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2023 06:07
9. 5. 2023 21:27
9. 5. 2023 20:38
8. 5. 2023 12:08
8. 5. 2023 09:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 22 sekundami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 minutou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 31 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Suroviny: pečeně vepřová, mouka hladká, sůl, pepř, olej, máslo, špek, vývar masový, víno, cibule, jalovec, dobromysl, libeček, povidla švestková
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
5 názorů