Vepřová pečeně na mrkvi s cibulí
Dobře upečené šťavnaté maso v celku je jednou ze zkušebních met začínajících kuchařů. Vyzkoušejte připravit špalík vepřového s mrkví a cibulí. Pokud se vám povede, budete se rádi k takové úpravě vracet.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 873 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,17 g |
Tuky | 120,65 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 735 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 22,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když máte doma ještě petržel, šup tam s ní taky!
Tento recept dělám léta letoucí, nikdy jsem nepřikrývala a vždy se upeklo do šťavnata. Nejlepší příloha je jemná bramborová kaše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2023 06:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Suroviny: pečeně vepřová, mrkev, cibule, máslo, koření provensálské, rozmarýn čerstvý, olej olivový, sůl, pepř, voda
Vepřová pečeně na mrkvi s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kxLN
1 názor