Zeleninová pánev se šafránovou rýží
I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na skus a proto se výborně hodí k přípravě rizota a podobných pokrmů.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 34,21 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou druhy rýže. Vyberte si tu správnou rýži pro přípravu italského rizota či jídel indické kuchyně
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: rýže arborio, olej olivový, cibule šalotka, česnek, víno bílé, vývar zeleninový, paprika čerstvá červená, cuketa, rajče cherry, hrášek, sůl, pepř mletý, šafrán, máslo
Zeleninová pánev se šafránovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8J6
0 názorů