Hovězí steak s liškami na víně
Na dokonalý hovězí steak nemusíte nutně do restaurace. Připravte si jej u vás doma, propečený podle vaší chuti. Přelít jej pak můžete lahodnou omáčkou z restovaných lišek. Chuť hub doladí kmín, bílé víno a kousek másla na závěr.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 24 548 kJ / 5 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 632,52 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,24 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2023 11:50
veronika_straka (moderátorka): díky za komentář a určitě to stojí za zkoušku, hlavně mít dobré maso. přeji krásný den
12. 9. 2023 11:41
Maruško, to vypadá naprosto famózně! a přitom tak snadná příprava, že bych si na ten steak troufla i já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 minutou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 9 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 12 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 17 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 18 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 28 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak správně zatáhnout maso? Díky osvědčenému postupu získá nahnědlou kůrčičku a výbornou chuť
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, máslo, sůl hrubá, pepř, houby lišky, máslo, cibule šalotka, česnek, kmín celý, víno bílé, sůl, pepř mletý, vývar masový, máslo, petrželka
Hovězí steak s liškami na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRY4Y
2 názory