Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Roládky z vepřové kýty jsou plněné uzeninami a proužky papriky s mrkví, které dělají zajímavou strukturu na řezu. Jako přílohu k nim podáváme dušenou kedluben na másle a drobné žampiony zprudka opečené s kapkou citronu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 103 kJ / 1 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,76 g |
Tuky | 154,56 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,18 g |
Sacharidy | 34,46 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2023 17:21
29. 9. 2023 08:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Další recepty
Suroviny: plátek vepřový, sůl, pepř mletý, česnek, hořčice, slanina anglická, chorizo, mrkev, paprika, máslo, cibule, rozmarýn, zelenina kořenová, smetana, voda, kedlubna, sůl, máslo, žampióny, sůl, šťáva citronová, olej
Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6R45
2 názory