Čalamáda DEKO
Pokud máme na zahrádce přebytky zeleniny, kterou nestačíme konzumovat, je dobré si něco zakonzervovat na zimu. Takto zavařenou zeleninu pak můžeme používat jako přílohu nebo jako základ pod maso.
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 2 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 6 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 4 minutami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 10 minutami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 1 hodinou
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 1 hodinou
American pancakes
mibrix uvařila před 2 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 2 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: paprika, rajče, okurka čerstvá, mrkev, cibule, pórek, rukola, deko
Čalamáda DEKO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD639
0 názorů