Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Na podzim jsou tradiční zvěřinové hody. Vy si takové hody můžete udělat doma s inspirací tohoto receptu. Opečená jelení kýta s bramborovými plackami je doplněna voňavou omáčkou s portským vínem a restovanými houbami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 474 kJ / 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2023 21:16
3. 11. 2023 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 31 minutami
Mňamka
Přidáno před 51 minutami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 13 minutami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 26 minutami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 34 minutami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 9 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Další recepty
Suroviny: kýta jelení, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibule šalotka, víno portské, rozmarýn, houby, sůl, rozmarýn, olej, brambory, sůl, vejce, petrželka, mouka hrubá, olej
Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLXR
2 názory