Crème brûlée podle Antonína Víznera
Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z pořadu Peče celá země si jej můžete připravit doma i vy.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 876 kJ / 3 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,16 g |
Tuky | 263,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 171,54 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 24 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 4 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, cukr krupice, lusk vanilkový, cukr hnědý
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
1 názor