Dobré řezy
Upéct dobré řezy na plechu není nic těžkého a s přehledem to zvládne každý začátečník. Jednoduché mramorové těsto polité cukrovou polevou s rumem. S přípravou vám mohou bez obav pomoci i děti a výsledkem budete všichni nadšení.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 22 821 kJ / 5 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,90 g |
Tuky | 158,77 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 537 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 896,12 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2011 17:26
Tak jsme upekla,hned jak ji nakrojím,dám foto.Jenom ji mám nizoučkou,nevím jakto,že mě nevyběhla nahoru.Ale na chuti to asi nebude znát. Dávám bodíka....
12. 9. 2010 11:13
Pridavam 12.bodik za jednoduchy a velmi chutny dortik. Vcera jsem upekla a zaprasilo se po nem.
12. 8. 2010 09:32
Hned jak budu mít čas,tyhle řezy určitě vyzkouším.Vypadají úžasně.Dávám bodík a ukládám na vyzkoušení.
4. 3. 2010 09:13
Včera jsem je dělala jsou výborné. Dávám bodík
15. 12. 2009 16:34
Světlankopekáček je porcelánový a moc krásně se v něm peče.Většinou ho ani nevymazávám,ale tohle těsto jsem dělala poprvé,tak jsem ho radši "mázla".Pekáčky jsem dostala před lety od manžela-jeden velký(viz foto) a dva poloviční.Někde se připletl k vagónům,co vezly na skládku porcelán II.jakosti.Tak si vybral pěkné a funkčí věci(i porcelán s modrými husami) a přivezl to domů.Těm věcem nic není,jen mají zespodu třeba bublinku.A děkuji za pochvalu.
14. 12. 2009 15:21
Simčo, asi máš pravdu, já jsem snad slepá
14. 12. 2009 15:18
Po straně vidím mouku, tak asi vymazaný a vysypaný bude, ale pekáček se mi také líbí :)))
14. 12. 2009 15:17
Mirko, máš krásné fotečky, ale mně zaujala jiná věc. Pečeš to v nějakém bílém pekáčku...vypadá, že není vymazaný, vysypaný,, nebo se mi to jen zdá?
13. 12. 2009 17:13
Miruš a Simonce za recept taky
13. 12. 2009 15:59
Simonkoto jsem moc ráda že se ti fotečky líbí.A Iljušotaky děkuju.
13. 12. 2009 15:09
Mirko - fotky , dobrý nápad promazat marmeládkou
13. 12. 2009 14:00
Mirco děkuji moc za přání i za krásné fotečky, opět jsou naprosto ukázkové Snad tobě i rodince bude chutnat
13. 12. 2009 11:16
aha....no vidis aku fajnu fintu si mi poradila
13. 12. 2009 10:52
Výbušnádíky za pochvalu,no a k tomu korpusu-jestli to máš tak i u kulatého,tak si stačí po obvodu naříznout dokola jen slabý zářez,do něj dát nit a prokrojit ho jako když se krájí nití knedlík-jen je to na ležato.No a u obdelníkovýc to jde tak,že si můžeš po obvodě udělat ze všech stran zářez a při prokrojování se budeš jen snažit,mít nůž v té výšce,kterou jsi si tím zářezem naznačila.
13. 12. 2009 09:04
no vies co mirca75, ja sa mozem snazit prekrojit korpus ako chcem, tak vzdy zacnem pekne, niekde za stredom uz mam vykrojenu dieru, bud na spodku, alebo na vrchu a na druhom konci, skoncim niekde 2 milimetra od vrchu korupusu...uz som si vsimla pri perniku, ako si to mala krasne prekrojene...ja si to aj korigujem tym, ze drzim celu dlan na korpuse, aby som citila, kde rezem, aj tak mi to lieta nahor nadol.....fakt krasne fotecky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 5 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 6 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 6 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak správně skladovat vejce? Do mrazáku patří jedině rozšlehaná
Další recepty
Tématické fráze: řezy na plech řezy na plech nejnovější recepty recepty na řezy na plech dobre recepty nejlepší řezy na plech nejlepší řezy na plechu dobrý řez čertovské řezy řezy na plech recepty řezy na plech foto dobré moučníky čertovský dobry moucnik dobré jednoduché řezy snadné řezy nadýchané řezy na oslavu dobré a rychlé řezy dobrý řez na plech recepty rezy na plech řez na plech dobréřezy
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, mléko, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový, rum, mléko
Dobré řezy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYgp
31 názorů